Zwaargewonde vrouw overleden, twee verdachten aangehouden

Zwaargewonde vrouw overleden, twee verdachten aangehouden

Geplaatst op 23 december 2023, om 14:49 uur

MAASTRICHT – De vrouw die vanochtend zwaargewond in een woning op de Willem Vliegenstraat in Maastricht werd gevonden is in het ziekenhuis overleden. De politie onderzoekt de toedracht van de gebeurtenis en zoekt getuigen.

De melding dat er iets in de woning was gebeurd kwam zaterdagochtend rond 08.45 uur bij de politie binnen. Toen agenten in de woning aankwamen was de vrouw zwaargewond. Zij is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, waar ze vanochtend is overleden.

Er zijn twee verdachten aangehouden. Of zij een rol hebben gespeeld bij het overlijden van de vrouw wordt nu onderzocht. Verder vindt er zaterdag forensisch onderzoek plaats in de woning in de hoop dat dit meer licht werpt op wat er is gebeurd.