Man na achtervolging aangehouden voor zware mishandeling

Man na achtervolging aangehouden voor zware mishandeling

Geplaatst op 19 december 2023, om 10:51 uur

TILBURG – Op de Udenhoutseweg hebben agenten maandagavond een 62-jarige Tilburger aangehouden na een achtervolging. De man werd gezocht in verband met zware mishandeling en is buiten heterdaad aangehouden op last van de officier van justitie.

Rond 22.00 uur troffen agenten de man in Tilburg aan terwijl hij in zijn auto reed. Er volgde een achtervolging waarbij de verdachte met hoge snelheid vluchtte. Meerdere politieauto’s zetten de achtervolging in, waarbij de verdachte herhaaldelijk tegen het verkeer in reed. De achtervolging eindigde uiteindelijk op de Udenhoutseweg toen de man plotseling stopte. Omdat hij weigerde uit zijn auto te komen, werd een ruit van het voertuig ingeslagen door een politieagent met zijn wapenstok, waarna de Tilburger kon worden aangehouden.

Hij is ingesloten voor verder onderzoek.