Drie mannen aangehouden voor vuurwerkhandel, 5000 nitraten in auto

Drie mannen aangehouden voor vuurwerkhandel, 5000 nitraten in auto

Geplaatst op 19 december 2023, om 10:31 uur

DRUNEN – In een lopend onderzoek naar de handel in illegaal vuurwerk zijn maandag drie mannen uit Drunen aangehouden, zo meldt de politie dinsdagochtend.

Er werden 5000 nitraten aangetroffen in een auto. De mannen maakten gebruik van social media voor de verkoop. Het vuurwerk is in beslag genomen. Een onderzoek naar de handel in illegaal vuurwerk leidde maandag rond 11.00 uur tot de ontdekking van 5000 nitraten in een auto op het Plataanplein in Drunen. Hierbij werden twee mannen van 18 en 23 jaar aangehouden. Een derde verdachte, een 30-jarige man, werd in zijn woning in Drunen aangehouden. De woningen van alle verdachten, evenals een bedrijfspand en drie garageboxen, werden doorzocht, maar er werd geen vuurwerk aangetroffen.

Het vuurwerk is in beslag genomen, en de mannen zitten vast voor verdere onderzoek.

Foto:Politie