Man aangehouden met grote hoeveelheid cocaïne

Man aangehouden met grote hoeveelheid cocaïne

Geplaatst op 19 december 2023, om 12:11 uur

VENRAY – Een 46-jarige man uit Suriname is maandagavond in een hotelkamer in Venray aangehouden door de politie vanwege de vermoedelijke aanwezigheid van een grote hoeveelheid harddrugs, mogelijk cocaïne.

Een onderzoek dat volgde leidde tot de aanhouding van een bewoner van een woning aan de Bergweg, beiden op verdenking van overtreding van de opiumwet. Net voor middernacht voerde de politie een actie uit in een hotel in het centrum van Venray, waarbij de 46-jarige man uit Suriname werd aangetroffen met naar schatting 1 kg harddrugs, vermoedelijk cocaïne. De man is aangehouden door de ondersteuningsgroep van de politie. Na deze aanhouding is ook de bewoner van de woning aan de Bergweg aangehouden tijdens een doorzoeking.

Beide mannen zijn ingesloten in het politiebureau en de politie voert verder onderzoek uit naar de zaak. De aanleiding voor het onderzoek was een melding.