Twee groepen op de vuist bij spoedeisende hulp

Twee groepen op de vuist bij spoedeisende hulp

Geplaatst op 19 december 2023, om 11:51 uur

DEN HAAG – Bij de spoedeisende hulp van het HagaZiekenhuis heeft zondag een vechtpartij plaatsgevonden. Zowel de politie als het ziekenhuis bevestigen het incident aan Omroep West. Volgens een woordvoerder van de politie zouden twee groepen mensen met elkaar gevochten hebben.

De vechtpartij vond plaats bij de spoedeisende hulp van het HagaZiekenhuis en de huisartsenspoedpost van Hadoks, beide gelegen aan het Spoedplein op het Els Borst-Eilersplein in Den Haag. Wat er precies is gebeurd, is nog niet volledig duidelijk. Het ziekenhuis spreekt van een ‘geweldsincident’. ‘Medewerkers van het Spoedplein hebben direct de politie verzocht de situatie onder controle te brengen.

‘ Volgens een woordvoerder van de politie was één groep al vertrokken toen agenten ter plaatse kwamen. ‘Er is niemand aangehouden en niemand is gewond geraakt bij het incident.’ De huisartsenspoedpost was enige tijd gesloten vanwege het incident. ‘Patiënten zijn doorverwezen naar een andere huisartsenspoedpost. De Spoedeisende Hulp bleef wel open.’