Politie flyert op zoek naar vermiste Thomas

Politie flyert op zoek naar vermiste Thomas

Geplaatst op 19 december 2023, om 12:33 uur

GRONINGEN – De politie in de stad Groningen gaat dinsdagmiddag flyeren in de zoektocht naar de vermiste 25-jarige Groninger. Hij is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag vermist. Verschillende zoekmiddelen, waaronder waterscooters, een helikopter, drones, en honden, zijn ingezet in de zoektocht, en vrijwilligers van SAR Nederland zijn ook betrokken.

De vermiste Thomas verliet zijn werk aan de Kattenhage in de nacht van vrijdag op zaterdag, kort na middernacht. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van het Universitair Medisch Centrum rond 01.30 uur. De politie vermoedt dat hij daarna richting de buurt bij het Van Starkenborghkanaal is gegaan. In dit hele zoekgebied zullen de politie en vrienden van de man flyers verspreiden. De politie zoekt naar tips en camerabeelden, inclusief deurbelcamera’s, om zijn route te achterhalen. Er zijn al enkele tips ontvangen, volgens een woordvoerster van de politie.

De politie onderhoudt goed contact met de familie, vrienden en collega’s van de vermiste man. De samenwerking met SAR Nederland verloopt soepel, en ongeveer dertig vrijwilligers van deze organisatie helpen mee in de zoektocht.