Juwelenbezorger bestolen van bestelbus door mannen met vuurwapens

Juwelenbezorger bestolen van bestelbus door mannen met vuurwapens

Geplaatst op 19 december 2023, om 15:25 uur

DIEMEN – Meerdere overvallers hebben aan het einde van de ochtend een bezorger van een juwelier klemgereden en overvallen bij het Bergwijkpark in Diemen. De bezorger is daarbij bedreigd met meerdere vuurwapens en moest zijn bestelbus afstaan. Of en hoeveel juwelen er in de bus lagen is nog niet duidelijk.

De bezorger reed rond 11.30 uur op de Dubbelinkdreef ter hoogte van het Bergwijkpark toen hij werd klemgereden. Onder bedreiging van de vuurwapens moest de bezorger uit de bestelbus, een grijze Mercedes, stappen. De overvallers zijn er vervolgens met de bus vandoor gegaan. De bezorger raakte niet gewond.

De politie vraagt getuigen die de overval hebben zien gebeuren of die de bestelbus na de overval in de buurt hebben zien rijden om zich te melden.

Foto’s: Michel van Bergen