Ondanks beveiligers toch weer explosie bij loodgieter

Ondanks beveiligers toch weer explosie bij loodgieter

Geplaatst op 15 december 2023, om 08:16 uur

VLAARDINGEN – Ondanks de inzet van extra nachtelijke beveiliging door de gemeente Vlaardingen, heeft een pand van loodgieter Ron van Uffelen wederom een aanslag moeten doorstaan. Vroeg in de ochtend, om 06.00 uur, vond er een nieuwe explosie plaats bij het bedrijf van Van Uffelen in de Wilhelminastraat.

Dit incident markeert de vierde keer dat deze straat getroffen is. Eerder werd een pick-up truck van de loodgieter vernield door brand, de gevel van een naburig pand werd door een explosie zwaar beschadigd, en het huis van Van Uffelen’s moeder was ook al eerder doelwit. In andere delen van Vlaardingen vonden vier vergelijkbare incidenten plaats, waarbij een andere pick-up truck, de woning van Van Uffelen, en een bedrijfspand met explosieven werden aangevallen.

Hoewel er geen gewonden vielen, is er aanzienlijke glasschade gemeld.

Foto’s: JB Media