Gewonde man aangetroffen na melding van schietpartij

Gewonde man aangetroffen na melding van schietpartij

Geplaatst op 15 december 2023, om 18:30 uur

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag is in Vlissingen een persoon gewond geraakt na een melding over een schietincident. Dit voorval vond plaats op het bedrijventerrein Oost-Souburg.

Aan het einde van de middag ontving de politie een melding over een mogelijke schietpartij aan de Havenweg in Vlissingen. Kort na deze melding, omstreeks 16.30 uur, werd een gewonde persoon aangetroffen bij een personenauto op het bedrijventerrein aan de Marie Curieweg. De gewonde is met politiebegeleiding spoedig per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft met inzet van een helikopter gezocht naar de dader(s), maar er zijn tot op heden nog geen arrestaties gemaakt. Het gebied rond de Havenweg, tussen de Visodeweg en de Oostelijke Bermweg, is afgezet door de politie.