Drie gewonden door ernstig ongeval met drie auto’s

Drie gewonden door ernstig ongeval met drie auto’s

Geplaatst op 15 december 2023, om 19:01 uur

AUGUSTINUSGA – Omstreeks 17:30 uur heeft er een verkeersongeluk plaatsgevonden op de N385 (Uterwei) nabij Augustinusga. Dit ongeluk betrof meerdere auto’s, waarbij verschillende mensen gewond zijn geraakt. Hulpdiensten zijn aanwezig op de locatie en de weg is momenteel afgesloten.

Drie voertuigen waren betrokken bij het ongeval. Vier personen hebben verwondingen opgelopen, waaronder minstens één persoon die ernstig gewond is. Hulpverleners van de brandweer, ambulancediensten en het Mobiel Medisch Team (MMT) zijn ter plaatse voor assistentie.

De ernstig gewonde persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Twee andere slachtoffers zijn eveneens naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen. Een vierde betrokkene is ter plekke gecontroleerd door medisch personeel en hoefde niet naar het ziekenhuis. De weg blijft gesloten voor verder onderzoek naar het ongeval.