Motorrijdster (29) overleden na ongeval met auto

Motorrijdster (29) overleden na ongeval met auto

Geplaatst op 14 december 2023, om 20:20 uur

BERGAMBACHT – Bij een ongeluk is donderdagmiddag op de Lekdijk- West een motorrijdster om het leven gekomen. Alle hulp mocht helaas niet meer baten. De 29- jarige vrouw is ter plaatse komen te overlijden.

Rond 17.00 uur kreeg de politie een melding van een zeer ernstige aanrijding tussen een personenauto en een motor. De bestuurster van de motor is zeer vermoedelijk achter op de personenauto gereden. Door omstanders en verschillende hulpdiensten is het 29-jarige slachtoffer uit Lekkerkerk, nog tevergeefs gereanimeerd.

Er op zijn op dit moment geen aanwijzingen dat er nog andere betrokkenen zijn bij het ongeval. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie doet onderzoek naar het ongeval.