‘Politie valt binnen bij coffeeshop in centrum Enschede, twee personen aangehouden’

‘Politie valt binnen bij coffeeshop in centrum Enschede, twee personen aangehouden’

Geplaatst op 11 december 2023, om 20:05 uur

ENSCHEDE – De politie heeft op maandag een inval gedaan in een pand aan de Stadsgravenstraat in het centrum van Enschede. Volgens omstanders zou het betreffende pand coffeeshop Black Sea zijn.

De reden voor de politie-inval is nog niet duidelijk. De politie heeft alleen aangegeven dat het geen geweldsincident betreft. Tijdens de actie zouden twee personen zijn aangehouden, maar de details hierover zijn nog niet vrijgegeven door de politie.

Sinds 16:00 uur bevinden zich veel agenten in de straat, en de Forensische Opsporing is ook ter plaatse voor onderzoek. Op het moment van de informatie, maandagavond om 19:30 uur, was de straat nog steeds afgesloten.