Poging ontvoering door drie mannen met bivakmutsen

Poging ontvoering door drie mannen met bivakmutsen

Geplaatst op 10 december 2023, om 12:00 uur

GRONINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een incident zaterdagavond 9 december aan de Oliemuldersweg. Hier hebben drie personen geprobeerd een man in een voertuig te trekken. De politie doet onderzoek en is dringend op zoek naar getuigen of mensen die beelden hebben van het incident.

Het incident zou rond 19:30 uur zijn gebeurd aan de Oliemuldersweg. Drie mannen met bivakmutsen zouden mogelijk onder bedreiging van een wapen geprobeerd hebben een 19-jarige man in een auto te trekken. De mannen zouden het slachtoffer hier ook bij hebben geslagen. Uiteindelijk lukte het de mannen niet, waarna ze er rennend vandoor gingen in de richting van de Hortensialaan.

Hierna is direct de politie gebeld. Waarna de politie met spoed ter plaatse is gekomen. Het is vooralsnog onbekend wat er aan het incident voorafging.