Man (29) overleden na steekpartij in parkeergarage

Man (29) overleden na steekpartij in parkeergarage

Geplaatst op 5 december 2023, om 10:28 uur

VINKEVEEN – De politie meldt dinsdagochtend dat het slachtoffer van een steekpartij in een parkeergarage in Vinkeveen, is overleden. Het betreft een 29-jarige man uit Vinkeveen, die tijdens het transport naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. De verdachte van het incident wordt nog gezocht, van wie een signalement bekend is.

Het incident vond maandagavond plaats omstreeks 18.45 uur in de parkeergarage gelegen aan de Pijlstaartlaan. Bij aankomst troffen agenten een man aan met steekwonden, de hulpdiensten hebben pogingen gedaan om het slachtoffer te reanimeren.

De precieze oorzaak van het steekincident is op dit moment nog onbekend.