76-jarige Enno Bouwstra vermist, familie maakt zich zorgen

76-jarige Enno Bouwstra vermist, familie maakt zich zorgen

Geplaatst op 5 december 2023, om 10:02 uur

BAD NIEUWESCHANS – De 76-jarige meneer Enno Bouwstra wordt vermist sinds de ochtend van zondag 3 december, toen hij voor het laatst gezien werd in de J. Driegenstraat in Bad Nieuweschans. Familie en de politie maken zich zorgen over zijn welzijn, aangezien hij sindsdien in een onbekende richting is vertrokken en mogelijk te voet reist.

Meneer Bouwstra, een man van 76 jaar met een lichte huidskleur, staat bekend om zijn lengte van ongeveer 1.80 meter en heeft een wat gezet postuur. Hij draagt een bril en heeft opvallende kenmerken, waaronder een bobbel of uitstulping achter zijn linkeroor en een klein wondje boven zijn linkeroog, ter hoogte van zijn jukbeen. Bovendien heeft meneer Bouwstra kromme vingers, wat hem gemakkelijk herkenbaar maakt. Wat betreft zijn kleding is er momenteel geen specifieke informatie beschikbaar over wat hij op het moment van zijn verdwijning droeg. Hij staat er echter om bekend doorgaans een spijkerbroek te dragen. Een opvallend detail is dat hij vaak een rood zakmes bij zich heeft.

Als u enige informatie heeft over zijn huidige verblijfplaats of als u hem ergens heeft gezien, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto: Politie