Meerdere aanhoudingen na steekpartij

Meerdere aanhoudingen na steekpartij

Geplaatst op 5 december 2023, om 08:42 uur

AMSTERDAM – De politie heeft maandagavond meerdere mannen aangehouden die verdacht worden van een steekpartij in de President Kennedylaan in de Rivierenbuurt van Amsterdam. De man die daarvan het slachtoffer werd, is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De steekpartij gebeurde iets eerder op de avond, rond 19.45 uur. Een politiewoordvoerder kan nog niet zeggen om hoeveel aanhoudingen het precies gaat. Ook is het onduidelijk hoe ernstig het slachtoffer gewond is geraakt en wat er aan de steekpartij voorafging. Dat laatste wordt op dit moment onderzocht.

Voor dat onderzoek is de politie nog op zoek naar mensen die meer over de steekpartij kunnen vertellen.

Foto’s: Michel van Bergen