39-jarige man overleden nadat hij met auto tegen aanhanger van vrachtwagen botst

39-jarige man overleden nadat hij met auto tegen aanhanger van vrachtwagen botst

Geplaatst op 2 december 2023, om 22:45 uur

KLAZIENAVEEN – Bij een ongeluk op de Industriestraat in Klazienaveen is zaterdagavond een 39-jarige man uit de gemeente Emmen om het leven gekomen. De man botste met zijn auto tegen een trailer van een vrachtwagen.

Rond 19:50 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter en meerdere brandweerwagens, kwamen met spoed ter plekke. Ondanks de snelle inzet van de hulpverlening mocht de hulp niet meer baten en overleed de 39-jarige man ter plekke.

De politie laat weten dat het gaat om een eenzijdig ongeval. De politie doet verder onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Persbureau Drenthe