Opgepakte vrouw ontsnapt op slippers uit politiebureau

Opgepakte vrouw ontsnapt op slippers uit politiebureau

Geplaatst op 28 november 2023, om 22:11 uur

EINDHOVEN – Een vrouw die op verdenking van een drugsovertreding was aangehouden, is dinsdagmiddag ontsnapt uit het politiebureau in Eindhoven. Ze was in verzekering gesteld, maar slaagde erin om op slippers te vluchten.

De exacte omstandigheden van haar ontsnapping zijn nog onduidelijk, en een politiewoordvoerder kon of wilde hier geen verdere details over geven. Er loopt een onderzoek naar hoe de ontsnapping heeft kunnen plaatsvinden. De kleine, blonde vrouw verliet het politiebureau aan de Mathildelaan rond 16.00 uur, gekleed in een zwarte sweater en slippers.

Het is nog onbekend of de vrouw uit een cel is ontsnapt of dat ze op een andere manier aan de aandacht van haar bewakers ontsnapte. Volgens de politie staat de vrouw niet bekend als gewelddadig.

Er is geen verdere informatie verstrekt door de politiewoordvoerder.