Gewonde na steekpartij, klein kind opgevangen door Jeugdzorg

Gewonde na steekpartij, klein kind opgevangen door Jeugdzorg

Geplaatst op 29 november 2023, om 07:33 uur

EINDHOVEN – Dinsdagavond kreeg de politie voor de tweede keer op een dag een melding van een conflict bij een woning aan de Bennekelstraat in Eindhoven. Deze keer had er een steekpartij tussen twee exen plaatsgevonden.

Een man raakte bij de steekpartij gewond aan zijn been en aan zijn pols, maar is aanspreekbaar naar een ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De vrouw des huizes is als verdachte aangehouden, is ingesloten op het bureau en zal verhoord worden.

Ten tijde van de steekpartij was er ook een klein kind in de woning aanwezig. Deze is door Jeugdzorg met spoed opgevangen gezien beide ouders nu niet in staat zijn te zorgen voor het kind. Voor het kind wordt ook een Veilig Thuis melding opgemaakt.

De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

Foto’s: Dave Hendriks