Twee zwaargewonden na botsing tegen pilaar

Twee zwaargewonden na botsing tegen pilaar

Geplaatst op 26 november 2023, om 07:31 uur

SCHIEDAM – Zaterdagavond 25 november rond 22.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden voor de brandweerkazerne aan de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam. Een automobilist is na reanimatie naar het ziekenhuis vervoerd, een andere inzittende raakte eveneens zwaargewond.

Rond 22.30 uur ramde de automobilist een verkeersbord en kwam tegen een betonnen paal tot stilstand. Dit gebeurde voor de brandweerkazerne, waardoor hulpverlening snel geboden kon worden. De automobilist moest worden gereanimeerd. De brandweer heeft de twee inzittenden uit de auto bevrijdt. Ze zijn beiden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Het is onduidelijk of de bestuurder voorafgaand aan het ongeluk onwel is geworden, of dat deze toch de macht over het stuur is verloren.

Foto’s: Nieuws op Beeld

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram