Man zwaargewond na steekpartij, politie zoekt verdachte

Man zwaargewond na steekpartij, politie zoekt verdachte

Geplaatst op 26 november 2023, om 07:59 uur

STEENBERGEN – Aan de Lindenburghlaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is één persoon ernstig gewond geraakt. Voor de verzorging van het slachtoffer kwamen meerdere ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse. Wat de aanleiding is voor de steekpartij is op dit moment nog onduidelijk.

De steekpartij gebeurde omstreeks 03:45 uur. Voorbijganger troffen de man zwaargewond op een bankje aan op de kruising van de Lindenburghlaan met de Westdam. Een woordvoerder laat weten dat er op dit moment nog geen aanhoudingen zijn verricht.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht nadat hij ter plaatse is behandeld.

Agenten doen onderzoek en hebben de plaats delict afgezet met linten. In de afgezette plaats delict heeft geruime tijd een auto met buitenlands kenteken gestaan. Deze is vervolgens weer mogen vertrekken.

Foto’s: Venema Media