Dode vrouw en zwaargewonde man gevonden

Dode vrouw en zwaargewonde man gevonden

Geplaatst op 26 november 2023, om 10:58 uur

RIJSWIJK – In een woning in Rijswijk heeft de politie rond 01.00 uur vannacht een dode vrouw aangetroffen. In de nabijheid van het huis aan de Lange Dreef lag een zwaargewonde man. De politie vermoedt dat het om een incident in de relationele sfeer gaat.

De gewonde man werd ter plaatse behandeld voor zijn verwondingen en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeerde op dat moment in een niet-aanspreekbare toestand. De recherche voert momenteel onderzoek uit naar de zaak. Een nabijgelegen parkje is afgezet, waar ook onderzoek wordt verricht, volgens Omroep West.

De burgemeester van Rijswijk, Huri Sahin, omschreef de gebeurtenis als “intens verdrietig en tragisch”. Ze vermoedt dat het om een familiedrama gaat. Ze betuigde haar medeleven aan de kinderen, familie en nabestaanden. Het is onduidelijk of er kinderen aanwezig waren in de woning en wat er precies is gebeurd.