Gedumpte auto volledig uitgebrand

Gedumpte auto volledig uitgebrand

Geplaatst op 14 november 2023, om 07:45 uur

NUENEN – Twee mensen die maandag laat op de avond vanaf de Geldropsedijk in Nuenen, aan de achterzijde van de voetbalvelden, een brand zagen, besloten poolshoogte te nemen. Daar troffen ze een auto aan die van binnen brandde, met het passagiersportier open.

De getuigen alarmeerden onmiddellijk de hulpdiensten, en de brandweer arriveerde snel ter plaatse. Bij hun aankomst sloegen de vlammen al metershoog uit het voertuig. De brandweer bluste de auto, waarna deze werd overgedragen aan de politie voor verder onderzoek. Er bestaat een vermoeden dat de auto is gedumpt en bewust in brand is gestoken.

De politie heeft bevestigd dat de auto in beslag is genomen en door een bergingsbedrijf wordt afgevoerd voor nader sporenonderzoek Van de auto is weinig meer over, maar opvallend genoeg is de inhoud van de kofferbak, een krat met werkkleding van de failliete BigBazar, nog redelijk intact gebleven.