Afhaalrestaurant voor de tweede keer in vier dagen overvallen

Afhaalrestaurant voor de tweede keer in vier dagen overvallen

Geplaatst op 13 november 2023, om 20:22 uur

EINDHOVEN – Maandagavond vond er een overval plaats in een afhaalrestaurant aan de Bredalaan in Eindhoven. Een medewerker van het Chinees-Indisch restaurant De Panda werd bedreigd met een mes door de overvaller. De politie bevestigt dat er bij dit incident geen gewonden zijn gevallen. Opmerkelijk genoeg werd hetzelfde restaurant afgelopen vrijdag ook al het doelwit van een overval.

De recente overval vond plaats rond 19:10 uur. Na de daad vluchtte de dader te voet in de richting van de Noord-Brabantlaan. De politie is momenteel actief op zoek naar de verdachte in de omgeving van het restaurant.

Er is een signalement van de overvaller vrijgegeven: het betreft een blanke man, geschat tussen 35 en 40 jaar oud, met een normaal postuur. Hij droeg een bruine muts en een donkere jas.