Gewonde bij steekincident met gebroken fles in vluchtelingenopvang

Gewonde bij steekincident met gebroken fles in vluchtelingenopvang

Geplaatst op 2 november 2023, om 22:00 uur

BIDDINGHUIZEN – Bij een steekpartij in de noodopvang voor vluchtelingen bij Walibi is donderdagavond iemand gewond geraakt, zoals gemeld door de politie. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door een aanwezige dokter en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De dader is gearresteerd.

De vechtpartij vond plaats rond 19:30 uur in de pas geopende noodopvang op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Tijdens een uit de hand gelopen ruzie werd het slachtoffer aangevallen met een kapotgeslagen glazen fles. De aanwezige politieagenten hebben de dader snel na het incident gearresteerd en meegenomen.

De vluchtelingenopvang bij Walibi, die begin oktober werd geopend, biedt onderdak aan 1.250 vluchtelingen. De opvang was binnen twee weken volledig bezet.