Gewonde na steekpartij, politiehelikopter zoekt vanuit de lucht naar dader

Gewonde na steekpartij, politiehelikopter zoekt vanuit de lucht naar dader

Geplaatst op 30 oktober 2023, om 15:15 uur

IJMUIDEN – Een man is maandagochtend gewond geraakt bij een steekpartij in IJmuiden. Rond elf uur kwam de melding van de steekpartij aan de Maasstraat binnen. De politie en ambulance kwamen vervolgens ter plaatse om hulp te bieden.

Een slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en na de eerste zorg naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Aan de Maasstraat is een gedeelte afgezet voor sporenonderzoek.

De politie is een zoektocht naar de dader gestart, hierbij onder onder meer een politiehelikopter ingezet om vanuit de lucht mee te zoeken. Via burgernet vraagt men uit te kijken naar een vermoedelijk 21-jarige man, donker haar, tatoeages in zijn nek en hij is licht getint. Hij droeg een grijze jas en een donkere muts. Tijdens het voorval had hij een schoudertas bij zich.

Over de ernst van het letsel is nog niets bekend.

Foto’s: Michel van Bergen