Slachtoffer steekpartij klaarlichte dag overleden

Slachtoffer steekpartij klaarlichte dag overleden

Geplaatst op 29 oktober 2023, om 14:30 uur

AMSTERDAM – De man die afgelopen zaterdag op klaarlichte dag ernstig gewond raakte bij een steekincident in de Hazelaarstraat in Amsterdam-Noord, is overleden. Het slachtoffer, een 36-jarige man met de Marokkaanse nationaliteit, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken, zo meldt de politie op zondag. Er is een verdachte in hechtenis genomen.

Op zaterdagochtend werden de autoriteiten gealarmeerd vanwege het steekincident. De politie beschreef het incident als ernstig en er waren meerdere ooggetuigen aanwezig. Getuigen worden dringend verzocht om zich bij de politie te melden. Op die manier kunnen ze ook hulp krijgen van slachtofferhulp.