Politiehelikopter en honden ingezet bij zoektocht naar vermiste vrouw

Politiehelikopter en honden ingezet bij zoektocht naar vermiste vrouw

Geplaatst op 29 oktober 2023, om 16:24 uur

HALSTEREN – De politie is op dit moment met honden en een politiehelikopter aan het zoeken naar een vermiste vrouw in de omgeving van de Moerstraatsebaan tussen Halsteren en Bergen op Zoom. Na enkele uren zoeken is de vrouw niet in de omgeving aangetroffen. Uit camerabeelden en getuigeverklaringen blijkt dat ze vermoedelijk liftend uit de omgeving is vertrokken.

De politie meldt op X te zoeken naar een vermiste vrouw uit Noord-West Nederland. Haar auto is op het fietspad langs de Moerstraatsebaan aangetroffen. De politie maakt zich zorgen over haar gezondheid. Daarom heeft de politie met een helikopter en honden in de omgeving naar de vermiste vrouw gezocht, uiteindelijk zonder resultaat. Rond 14:00 uur is gestopt met zoeken in de omgeving van Bergen op Zoom. De politie regio Noord-Holland zal weer verder onderzoek doen naar de vermissing.

Voor haar vermissing was ook een Burgernetbericht verstuurd. De vrouw is blank, ongeveer 180cm en heeft langdonker bruin haar. Ze is gekleed in een lange bruin/grijze jas en een blauwe legging. Ze loopt op blauwe sportschoenen.

Foto’s: Venema Media