Overleden man (53) aangetroffen bij scootmobiel in het water

Overleden man (53) aangetroffen bij scootmobiel in het water

Geplaatst op 28 oktober 2023, om 19:45 uur

GELDROP – In Geldrop is het lichaam van een 53-jarige man aangetroffen in het water bij Queensven. De man was de bestuurder van een scootmobiel die op zaterdagmiddag te water raakte. De politie heeft laten weten dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf in deze zaak.

Het incident deed zich voor rond 16:50 uur, waarna de hulpdiensten in groten getale arriveerden, waaronder ambulances, politie, brandweer en zelfs een traumahelikopter. De brandweer heeft de man uit het water gehaald, maar ondanks reanimatiepogingen kon zijn leven niet meer worden gered. Op dit moment voert de politie een onderzoek uit om de toedracht van dit tragische incident te achterhalen.

Het gebied rondom het water is afgezet, en veel omwonenden zijn ter plaatse gekomen nadat ze sirenes hoorden. Er wordt geen vermoeden van een misdrijf geuit door de autoriteiten.