Fietsster zwaargewond na aanrijding met auto

Fietsster zwaargewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 29 oktober 2023, om 17:03 uur

BREDA – Zondagochtend heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Sophiastraat in Breda, waarbij een fietsster is aangereden door een automobilist.

Het incident gebeurde toen de fietsster de Sophiastraat overstak vanaf de Korte Boschstraat. Getuigen gaven aan dat de automobilist met hoge snelheid reed. Als gevolg van de botsing zou de vrouw over de auto heen geslingerd zijn, wat resulteerde in ernstige verwondingen. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren, schoten te hulp en verleenden eerste hulp aan de gewonde fietsster. Na behandeling door ambulancepersoneel is ze naar een ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft de omgeving afgezet en voert momenteel een onderzoek uit naar het ongeval.

Foto’s: Tom van der Put