Man zwaargewond na schietpartij in feest café

Man zwaargewond na schietpartij in feest café

Geplaatst op 28 oktober 2023, om 08:13 uur

SPIJKENISSE – Een 40-jarige man uit Spijkenisse is zaterdagochtend neergeschoten in een uitgaansgelegenheid op de Voorstraat. Hij raakte zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is een onderzoek gestart.

Kort na vier uur zaterdagochtend kwam er bij de politie een melding van een schietpartij binnen. Volgens de melders was er een man neergeschoten in een uitgaansgelegenheid aan de Voorstraat in Spijkenisse. De verdachte zou zijn gevlucht. Direct nadat de politie en ambulance ter plaatse waren, is gestart met hulpverlening aan het slachtoffer, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

Twee aanhoudingen
Vanmorgen rond 6 uur zijn er twee verdachten aangehouden. De politie kwam ze op het spoor door snel onderzoek en verklaringen van getuigen. Het gaat om een man van 26 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats en een man van 31 uit Spijkenisse.

Foto’s: JB Media