Lachgas en illegale bar aangetroffen in onderzoek naar ondermijning

Lachgas en illegale bar aangetroffen in onderzoek naar ondermijning

Geplaatst op 27 oktober 2023, om 17:05 uur

LEKKERKERK – In een bedrijfspand aan de Twijnstraweg in Lekkerkerk zijn onder meer lachgasflessen, een illegale bar en fiches met een waarde van zo’n 18.000 euro aangetroffen. De politie deed maandag 23 oktober een instap in het pand.

Het bedrijfspand kwam in beeld in een onderzoek naar ondermijning. Bij de instap werden maandag onder meer een gokkast, een geldtelmachine, een illegale bar, fiches met een waarde van zo’n 18.000 euro, contant geld en lachgas aangetroffen. Daarnaast zijn verschillende bestuursrechtelijke overtredingen vastgesteld met betrekking tot de brandveiligheid, de Alcoholwet en de Wet op de kansspelen. Ook bleek dat het bedrijfspand illegaal bewoond werd.

Een 30-jarige man uit Krimpen aan de Lek is aangemerkt als verdachte. Het onderzoek is in volle gang.