Motorrijder overleden bij aanrijding met vrachtwagen

Motorrijder overleden bij aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 26 oktober 2023, om 10:45 uur

ROTTERDAM – Bij een aanrijding tussen een motor en een vrachtwagen op de A4 bij Pernis is donderdagochtend een motorrijder overleden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Het incident vond plaats in de Beneluxtunnel in de richting van Den Haag. Als gevolg hiervan is de tunnelbuis gesloten en zijn meerdere rijstroken afgesloten. De vrachtwagenchauffeur is niet gearresteerd, omdat het lijkt dat hij geen schuld heeft aan het ongeval, aldus de politie op X. De politie voert onderzoek uit in de tunnelbuis van de Beneluxtunnel op de A4, wat leidt tot afsluiting in de richting van Den Haag. Rijkswaterstaat verwacht dat de buis rond het middaguur weer toegankelijk zal zijn.

Het ongeval heeft voor aanzienlijke verkeersopstoppingen gezorgd, niet alleen op de A4, maar ook op de A15, A29 en A16.

Foto: X-Rijkswaterstaat