Man (46) aangehouden voor betrokkenheid schietincident

Man (46) aangehouden voor betrokkenheid schietincident

Geplaatst op 25 oktober 2023, om 15:55 uur

HOENDERLOO – Dinsdagavond rond 20:45 uur heeft de politie een 46-jarige man uit de gemeente Apeldoorn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Weikamperweg in Hoenderloo op 19 oktober.

Tijdens dat incident raakte een 39-jarige man uit Rotterdam gewond. Op donderdag 19 oktober vond het schietincident plaats aan de Weikamperweg in Hoenderloo. Kort daarna werd een 20-jarige man uit Den Haag aangehouden als verdachte. Hij wordt momenteel niet langer als verdachte beschouwd en is vrijgelaten.

Tijdens het onderzoek is een 46-jarige man naar voren gekomen als de vermoedelijke schutter in het schietincident in Hoenderloo. Nadat hij zichzelf op het politiebureau meldde, is hij gisteravond aangehouden als verdachte in Apeldoorn en ingesloten voor verder onderzoek.

Foto’s: Persbureau Heitink