Tractor in sloot na botsing met busje

Tractor in sloot na botsing met busje

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 09:08 uur

SLOCHTEREN – Vanochtend heeft zich een verkeersongeval voorgedaan op het Slochterdiep, waarbij een busje en een tractor met aanhanger betrokken waren.

Na de botsing kwam de tractorcombinatie op zijn kop terecht in de aangrenzende sloot. De bestuurder van de tractor wist via de achterruit uit het voertuig te klimmen en werd vervolgens in een ambulance opgevangen vanwege verschijnselen van onderkoeling. Als gevolg van de impact brak een wiel van de tractor af en raakte het busje aanzienlijk beschadigd. De politie heeft de weg afgesloten en voert een onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval.

Een bergingsbedrijf zal in de komende uren druk bezig zijn met het bergen van de tractor uit het water.

Foto’s: Venema Media