Auto zwaar beschadigd na ongeval met vuilniswagen

Auto zwaar beschadigd na ongeval met vuilniswagen

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 12:58 uur

VEGHEL – Op het kruispunt van De Amert met de N279 bij Veghel zijn maandag een vuilniswagen en een personenauto op elkaar gebotst. De in allerijl gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De bestuurder van de personenauto is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt door de politie onderzocht. Het kruispunt is door de politie afgezet. Beide voertuigen zullen door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Door het ongeval liep het verkeer op de N279 vast. Ook Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Brabant zijn ter plaatse.

De voertuigen lekken verschillende vloeistoffen, met zand werd het e.e.a. ingedamd.

Foto’s: Sander van Gils