Vrouw zwaargewond na ongeval; had geen gordel om

Vrouw zwaargewond na ongeval; had geen gordel om

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 08:11 uur

EINDHOVEN- Twee personen raakten gewond bij een ongeval op het Flight Forum waarbij een auto van de weg af raakte en in een sloot belandde. Een van de inzittenden liep ernstige verwondingen op, met mogelijk ernstig letsel aan het been.

Deze vrouw bevond zich achterin de auto en droeg geen veiligheidsgordel. Als gevolg van de impact werd ze naar voren geslingerd in de auto. De politie heeft een grondig onderzoek uitgevoerd, waarbij de Verkeersongevallenanalyse (VOA) ter plaatse kwam. De auto is in beslag genomen voor mogelijk uitlezen van de gegevens om de snelheid van de auto te achterhalen.

Er bestaat een vermoeden dat hoge snelheid een mogelijke oorzaak van het ongeval was.

Foto’s: Dave Hendriks