Automobilist verliest macht over stuur en vliegt over de kop

Automobilist verliest macht over stuur en vliegt over de kop

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 15:58 uur

JUBBEGA – Een Tesla is maandagmiddag over de kop geslagen op de Tjongervallei. Het ongeval gebeurde rond een uur. Een auto bleek daar door onbekende oorzaak in een flauwe bocht over de kop te zijn geslagen.

De auto is meters door de berm gegleden voordat deze tot stilstand kwam. Brandweer, politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. In de auto zat een persoon deze is door omstanders uit de auto geholpen en wordt op dit moment in de ambulance behandeld. De weg is op dit moment afgesloten voor verkeer.

De brandweer heeft de auto veiliggesteld en documenten uit de auto gehaald.

Foto’s: 112Stellingwerf