Jongetje steekt straat over en wordt geschept, traumaheli geland

Jongetje steekt straat over en wordt geschept, traumaheli geland

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 16:20 uur

EINDHOVEN – Op de Fakkellaan in Eindhoven is een jongetje geschept door een auto. Hij raakte daarbij ernstig gewond. Hij stak de weg over bij Jumpsquare, een trampoline park. Zij hebben de parkeerplaats aan de overkant van de straat.

Meerdere ambulances, een traumahelikopter, en een hoop politie kwam ter plaatse. Het ongeluk gebeurde om de hoek bij de politieacademie. Hierdoor stonden de politie studenten en hun docenten binnen no time op straat om eerste hulp te verlenen en de straat af te zetten.

De jongen is in de ambulance door een trauma arts behandeld, en vervolgens per ambulance naar Nijmegen overgebracht. Hij liep hoofdletsel op door de klap. De bestuurder van de auto is aangehouden door de politie, dit is standaard procedure bij een aanrijding met ernstig letsel. Hij is mee genomen naar het bureau voor verhoor.