Man filmt terwijl hij 81-jarige vrouw van fiets duwt

Man filmt terwijl hij 81-jarige vrouw van fiets duwt

Geplaatst op 17 oktober 2023, om 13:42 uur

ZUNDERT – Een 81-jarige vrouw werd maandagmiddag van haar fiets geduwd op het fietspad langs de Bredaseweg in Zundert. Ze belandde in een greppel.

De politie heeft een 33-jarige man zonder vaste woonplaats gearresteerd. De man benaderde de fietsster met een telefoon in de hand, terwijl hij filmde. Toen ze hem probeerde te passeren, duwde hij haar. Omstanders hielpen de vrouw uit de greppel en alarmeerden de hulpdiensten. Het slachtoffer werd behandeld en maakt het redelijk goed.

De verdachte is overgebracht naar een politiebureau door de agenten en verbleef daar nog steeds op dinsdagochtend. De politie prijst de voorbijgangers voor hun doortastende handelen. “Dankzij jullie kon de verdachte onmiddellijk worden gearresteerd.”