Mannen met bivakmutsen halen ‘pakketjes’ uit leegstaande loods

Mannen met bivakmutsen halen ‘pakketjes’ uit leegstaande loods

Geplaatst op 16 oktober 2023, om 20:05 uur

ROTTERDAM – Op maandagmiddag werd er een melding van een overval ontvangen bij een loods aan de Koddeweg in Rotterdam-Hoogvliet. Een tiental politieagenten arriveerde ter plaatse, gekleed in zware kogelwerende vesten. Er werden meldingen gedaan van twee donkere auto’s zonder kentekenplaten die snel vertrokken. In deze auto’s zaten meerdere personen die bivakmutsen droegen.

Voor de loods werden verschillende blokken aangetroffen, vermoedelijk met cocaïne. De omgeving werd afgezet met uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Op straat werden 10 tot 15 pakketten aangetroffen, vermoedelijk gevuld met cocaïne. Binnen in de loods werden nog eens tientallen (circa 40 tot 50) blokken van hetzelfde vermoedelijke drugs aangetroffen. Een voertuig dat zich in de loods bevond, is in beslag genomen door de politie.

De aangetroffen pakketten werden onder politiebegeleiding kort na 17:30 uur naar een andere locatie vervoerd.

Foto’s: JBMedia