Vrouw (36) neergestoken na zware mishandeling, twee verdachten aangehouden

Vrouw (36) neergestoken na zware mishandeling, twee verdachten aangehouden

Geplaatst op 15 oktober 2023, om 20:01 uur

DORDRECHT – Op zaterdagmiddag is rond 17:00 uur aan de Regenboogstraat in Dordrecht een 36-jarige vrouw heftig mishandeld en vervolgens gestoken. De toegetakelde vrouw meldt zich kort erna bij de politie. Twee verdachten worden vervolgens aangehouden en het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld.

De 36-jarige vrouw uit Dordrecht wordt op straat geslagen, geschopt en gestoken. De politie heeft een 37-jarige en een 15-jarige uit Dordrecht aangehouden voor zowel het mishandelen als het steken. Het letsel bij het slachtoffer lijkt gelukkig enigszins mee te vallen.

De politie sluit niet uit dat het gaat om een conflict binnen de relationele sfeer.