Man (40) opgepakt voor dodelijke steekpartij

Man (40) opgepakt voor dodelijke steekpartij

Geplaatst op 16 oktober 2023, om 07:54 uur

SINT WILLEBRORD – Een 41-jarige man uit Rucphen is bij een steekincident op de Kanariestraat overleden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident en is op zoek naar de dader.

De politiemeldkamer kreeg rond 19.50 uur een melding van het incident. Het slachtoffer lag op straat. Politie en ambulancedienst spoedden zich ter plaatse. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer. De politie zette de omgeving af en verhoorde enkele getuigen. Rond 21.00 uur werd het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man overleed in de loop van de avond.

Politieonderzoek
De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Naast het horen van getuigen, hebben agenten gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn. Verder wordt door forensische onderzoekers een sporenonderzoek ingesteld.

Aanhouding
Het onderzoek leidde naar een 40-jarige man uit Roosendaal. Hij werd maandagochtend om 3.40 uur in Wernhout gearresteerd. De verdachte is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.