Ravage na ernstig ongeval, meerdere gewonden

Ravage na ernstig ongeval, meerdere gewonden

Geplaatst op 12 oktober 2023, om 08:52 uur

EDE – Op de Galvanistraat in Ede heeft woensdagavond rond 22:20 uur een ernstig ongeval plaats gevonden. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Twee auto’s botsten frontaal op elkaar, bij een van de auto’s kwam het motorblok los en belande aan de overkant van de rijbaan in de berm. De tweede auto werd door de klap tegen een boom geduwd die doormidden brak. Er zijn volgens omstanders twee personen naar het ziekenhuis gebracht waaronder één in kritieke toestand.

De Forensische Opsporing team Verkeer heeft uitvoerig onderzoek gedaan. De kruising nabij de Marconistraat werd volledig afgesloten voor het verkeer. Een opgeroepen traumahelikopter is uiteindelijk afgemeld.

Foto’s: Persbureau Heitink