Auto te water met inzittende

Auto te water met inzittende

Geplaatst op 12 oktober 2023, om 15:40 uur

SINT MICHIELSGESTEL – Donderdagmiddag rond 14.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een voertuig dat in het water terecht was gekomen langs de Theerestraat in Sint-Michielsgestel. Dappere omstanders aarzelden niet en sprongen in het water om de twee inzittenden te hulp te schieten. Ter plaatse verschenen brandweerlieden, duikers, ambulancepersoneel, een traumahelikopter en meerdere politie-eenheden. De straat werd afgezet.

Het voertuig was van de weg geraakt, had een lantaarnpaal omver gereden en was door een heg het water in gereden. Dit ongeluk vond plaats ter hoogte van Koninklijke Kentalis, een instituut dat mensen ondersteunt die slechthorend, doof, doofblind, of met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking kampen.

De politie is begonnen met een onderzoek om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Sander van Gils