Politie zet omgeving af vanwege ernstige dreiging

Politie zet omgeving af vanwege ernstige dreiging

Geplaatst op 11 oktober 2023, om 19:55 uur

GRONINGEN – Aan het begin van de woensdagavond ontving de politie een melding van een ernstige dreiging, zo verontrustend dat de nabije omgeving een langere tijd werd afgezet.

De aard van de dreiging was niet bekend, behalve dat het als een ‘gevaarlijke situatie’ werd omschreven. Naast de politie waren ook de brandweer en de ambulancedienst ter plaatse. Mogelijk ging het om een tas die nog in het winkelpand staat.

Het onderzoek ter plaatse rond 21:40 uur afgerond. Er is niks aangetroffen op de locatie. De weg en de omgeving zijn weer vrij en de afzetting is verwijderd. De politie doet nader onderzoek naar de dreigende melding.

Foto’s: Rick ten Cate