Arrestaties na melding geweldadige woningoverval

Arrestaties na melding geweldadige woningoverval

Geplaatst op 9 oktober 2023, om 11:03 uur

GRONINGEN – Op de Zuiderweg in Groningen heeft de politie vier personen gearresteerd na een melding van een woningoverval in de Kerkstraat.

Nadat de melding van de overval was binnengekomen, stopte de politie een auto op de Zuiderweg. Volgens een omstander lagen er twee personen op de grond terwijl de auto werd gecontroleerd. De politie doorzocht vervolgens meerdere personen in de omgeving en arresteerde uiteindelijk vier mensen.

Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat het aanvankelijk leek te gaan om een mishandeling in de woning aan de Kerkstraat, waarbij een bewoner gewond raakte maar niet naar het ziekenhuis hoefde te worden vervoerd.

Foto’s: Rick ten Cate