Twee zwaargewonden na ongeval tussen auto en vrachtwagen

Twee zwaargewonden na ongeval tussen auto en vrachtwagen

Geplaatst op 9 oktober 2023, om 07:23 uur

ZALTBOMMEL – Zondagavond rond kwart over elf gebeurde er op de A2 tussen Zaltbommel en Den Bosch een ernstig ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto. Twee inzittenden van de auto raakten hierbij zwaargewond.

Een traumahelikopter landde kort na het ongeval op de snelweg. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval was de snelweg enige tijd afgesloten voor het verkeer. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

Vanwege het ongeval had Rijkswaterstaat rode kruizen boven de snelweg geplaatst. Vijf automobilisten negeerden deze kruizen en kunnen een boete thuis verwachten.

Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Bart Meesters