Automobilist ernstig aan toe na ongeluk tegen boom

Automobilist ernstig aan toe na ongeluk tegen boom

Geplaatst op 9 oktober 2023, om 01:51 uur

KOLHAM – Een automobilist is zondagavond ernstig gewond geraakt die met een auto tegen een boom is gereden langs de N387 bij Kolham (Groningen). Het ongeval gebeurde op de weg tussen Slochteren en Kolham.

Getuigen belden direct 112 en die rukten in grote getale uit. Ambulance, politie, de brandweer en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De weg is geruime tijd afgesloten geweest zodat de hulpverleners vrij baan hadden. Het slachtoffer is uit het voertuig gehaald door de brandweer en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Venema Media