‘Twee doden in woning zijn agent en vriendin’

‘Twee doden in woning zijn agent en vriendin’

Geplaatst op 8 oktober 2023, om 23:03 uur

WINTERSWIJK – In een woning aan de Wheme in Winterswijk zijn zondagavond twee overleden personen aangetroffen, waarvan volgens meerdere bronnen één van hen een politieagent zou zijn. Zowel Omroep Gelderland als De Gelderlander hebben hierover bericht.

In het centrum van Winterswijk doen verschillende geruchten de ronde. Volgens omstanders zou de man zijn vriendin om het leven hebben gebracht, waarna hij zichzelf van het leven zou hebben beroofd.

Volgens goed ingelichte bronnen van De Gelderlander is de man die in de woning is aangetroffen een politieman die ook in de Achterhoek werkzaam was. Meerdere buren zeggen dat ze de moeder van de vrouw die omgebracht is in de straat hebben gezien, hevig geëmotioneerd. ,,Ze riep: mijn dochter, mijn dochter. Het ging door merg en been.”